Jij Staat Centraal: Ontdek de Kracht van Coaching

In een wereld waar het leven soms aan je voorbij lijkt te razen, waar werk en privéleven vloeiend in elkaar overlopen, kan het makkelijk zijn om jezelf te verliezen in de hectiek. Je hebt plezier in je werk, een vervullend privéleven, sportieve activiteiten, en een bruisend sociaal netwerk. Op het eerste gezicht lijkt alles perfect. Toch voel je diep vanbinnen dat er iets niet klopt. Er is een onbalans die je niet direct kunt plaatsen. Op werkvlak stapelen de taken zich op, wat stress en een gevoel van overweldiging met zich meebrengt. Communicatie verloopt stroef, je neemt de problemen van anderen op je schouders, en je merkt dat het steeds moeilijker wordt om alle ‘ballen’ hoog te houden. In deze tijden kan een coach de ondersteuning bieden die je nodig hebt.

Veiligheid en Vertrouwen: De Basis van Onze Coaching

Bij WDA-coaching ben jij het middelpunt. We coachen vanuit een positieve invalshoek, focussen op jouw kwaliteiten en zorgen ervoor dat je je nooit ongemakkelijk voelt. Bij ons heerst een sfeer van vertrouwen en welbehagen, waarbinnen je vrij kunt werken aan je doelen. Onze aanpak is duidelijk en doelgericht, zonder enige zweverigheid of vaagheid. Belangrijk om te weten is dat onze coaching altijd werkgerelateerd is.

Onze Filosofie

  • “Accepteer wat je niet kunt veranderen.”
  • “Verander wat je niet kunt accepteren.”
  • “Ken het verschil tussen beide.”

Deze principes vormen het hart van onze coaching en ondersteunen jou bij:

  • Persoonlijke Groei: Ontsluit je volledige potentieel en benut dit optimaal.
  • Doelstelling: Samen stellen we concrete doelen op en werken we gericht aan het realiseren ervan.
  • Rust en Inzicht: We verkennen samen hoe je meer rust kunt vinden in je leven en begrijpen waarom dingen lopen zoals ze lopen.
  • Groepsdynamiek: Verbeter de processen binnen je team of organisatie.
  • Objectieve Feedback: Ontvang waardevolle, onpartijdige terugkoppeling die je vooruit helpt.

Ben Je Klaar voor Verandering?

Als je voelt dat het tijd is voor verandering, voor groei, of als je simpelweg behoefte hebt aan een extern perspectief dat je helpt de zaken weer in balans te brengen, dan is WDA-coaching er voor jou. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe onze coaching jou of je team kan transformeren.

Voor een persoonlijke kennismaking of meer informatie over onze coachingstrajecten, stuur een e-mail naar martine.smit@wda-opleidingen.nl of bel ons op 06 16 48 84 69.

Ontmoet Onze coaches

Marijke Storsbergen brengt een schat aan ervaring naar WDA-opleidingen. Met een achtergrond in medische praktijken en onderwijs, en meer dan 25 jaar ervaring in trainingen en nascholingen, is Marijke  een expert in het versterken van individuen en teams. Na het succesvol afronden van haar post-HBO coachopleiding, heeft ze haar vaardigheden toegepast in huisartsenpraktijken en zorginstellingen, waarbij ze professionals helpt hun eigen kracht en die van hun team te (her)ontdekken en te benutten.

 

Martine Smit heeft, na het volgen van diverse opleidingen, waaronder een coachopleiding, zich gespecialiseerd in het coachen van teams en hun leiders. Martine gelooft dat coaching onmisbaar is in elke praktijk. Het bevordert niet alleen efficiëntie en kwaliteit, maar leidt ook tot een lagere ziekteverzuim, verhoogde verantwoordelijkheid en een verbeterde werksfeer. Maar hoe wordt dit weerspiegeld in uw organisatie?

 

Neem Contact Op

Bent u klaar om de potentie van uw team volledig te benutten? Wij staan klaar om u en uw team te ondersteunen in deze transformatie. Voor meer informatie over onze coachingdiensten, neem gerust contact op via martine.smit@wda-opleidingen.nl of bel ons op 06 16 48 84 69.

WDA Opleidingen

WDA opleidingen is al meer dan 25 jaar toon aangevend in het geven van scholing aan professionals in de zorg. Schrijf je snel in en ervaar de goede sfeer, de cursussen die aansluiten bij de werksituatie en de betrokken docenten.

Contact

  • Beursstraat 1A
  • 2411 BA Bodegraven