Team coaching

Als teams goed draaien, draait een organisatie goed. Het lijkt een gemakkelijke optelsom, maar de praktijk laat vaak iets anders zien. Teams waarin teamleden vooral bezig zijn met hun eigen werk en resultaten. Teamleden die niet het gevoel hebben deel uit te maken van een groter geheel. Misschien zelfs een gespannen sfeer en weinig onderling respect. Sterke teams waarin je wilt werken zijn niet vanzelfsprekend. Ze kunnen wél gebouwd worden. 

De coaches

Marijke Storsbergen, heeft na een loopbaan in praktijken en als docent MBO opleiding in de medische zorg, ruim 25 jaar ervaring met trainingen en nascholingen.
Na het behalen van haar post HBO coach opleiding is ze deze met succes en commitment gaan toepassen in de huisartsenpraktijken en zorginstellingen.

Met coaching door WDA-opleidingen (her) ontdek je jouw kracht en/of die van je team.

 

 

Martine Smit, is na diverse opleidingen o.a. coach opleiding, zich gaan richten op het coachen van teams en hun management.
Coaching is niet meer weg te denken in de praktijk!

Coaching heeft effect op de efficiëntie, lager ziekteverzuim, kwaliteit, verantwoordelijkheid en natuurlijk gezelligheid! Hoe staat dat bij jou in de praktijk?

 

Neem gerust contact met ons op, stuur een mail (martine.smit@wda-opleidingen.nl) of bel (06 16 48 84 69)

WDA Opleidingen

WDA opleidingen is al meer dan 25 jaar toon aangevend in het geven van scholing aan professionals in de zorg. Schrijf je snel in en ervaar de goede sfeer, de cursussen die aansluiten bij de werksituatie en de betrokken docenten.

Contact

  • Tolnasingel 3
  • 2411 PV Bodegraven