Bouwen aan Sterke Teams: Ontdek de Kracht van Coaching

In elke succesvolle organisatie staan goed functionerende teams centraal. Hoewel het creëren van sterke teams eenvoudig lijkt, onthult de realiteit vaak complexe uitdagingen. Het is niet ongewoon dat teamleden zich hoofdzakelijk richten op individuele taken en resultaten, zonder zich verbonden te voelen met het collectieve doel. Dit kan leiden tot gespannen verhoudingen en een gebrek aan onderling respect binnen het team. Echter, met de juiste aanpak en begeleiding kunnen deze obstakels overwonnen worden, en kunnen teams transformeren tot samenhangende eenheden waarin iedereen graag deel van uitmaakt.

Ontmoet Onze Coaches

Marijke Storsbergen brengt een schat aan ervaring naar WDA-opleidingen. Met een achtergrond in medische praktijken en onderwijs, en meer dan 25 jaar ervaring in trainingen en nascholingen, is Marijke  een expert in het versterken van individuen en teams. Na het succesvol afronden van haar post-HBO coachopleiding, heeft ze haar vaardigheden toegepast in huisartsenpraktijken en zorginstellingen, waarbij ze professionals helpt hun eigen kracht en die van hun team te (her)ontdekken en te benutten.

 

Martine Smit heeft, na het volgen van diverse opleidingen, waaronder een coachopleiding, zich gespecialiseerd in het coachen van teams en hun leiders. Martine gelooft dat coaching onmisbaar is in elke praktijk. Het bevordert niet alleen efficiëntie en kwaliteit, maar leidt ook tot een lagere ziekteverzuim, verhoogde verantwoordelijkheid en een verbeterde werksfeer. Maar hoe wordt dit weerspiegeld in uw organisatie?

 

Neem Contact Op

Bent u klaar om de potentie van uw team volledig te benutten? Wij staan klaar om u en uw team te ondersteunen in deze transformatie. Voor meer informatie over onze coachingdiensten, neem gerust contact op via martine.smit@wda-opleidingen.nl of bel ons op 06 16 48 84 69.

WDA Opleidingen

WDA opleidingen is al meer dan 25 jaar toon aangevend in het geven van scholing aan professionals in de zorg. Schrijf je snel in en ervaar de goede sfeer, de cursussen die aansluiten bij de werksituatie en de betrokken docenten.

Contact

  • Beursstraat 1A
  • 2411 BA Bodegraven