Versterk uw Team met Incompany Trainingen van WDA Opleidingen

In de dynamische wereld van de gezondheidszorg is voortdurende ontwikkeling en bijscholing essentieel. WDA Opleidingen begrijpt dit als geen ander en biedt daarom op maat gemaakte incompany trainingen aan, perfect afgestemd op de specifieke behoeften en wensen van uw organisatie. Met onze diepgaande verbinding met het werkveld en onze rol als meedenkende partner, zijn we perfect gepositioneerd om uw team naar een hoger niveau te tillen.

Wat maakt onze incompany trainingen zo uniek?

  • Volledig op Maat: Onze nascholing wordt zorgvuldig ontworpen rond de unieke wensen en behoeften van uw praktijk. Van reanimatie/AED trainingen en triage trainingen tot intervisie en individuele coaching, wij bieden een breed spectrum aan mogelijkheden.
  • Flexibiliteit: Wij passen ons aan uw schema aan, waardoor de trainingen niet alleen efficiënt maar ook gemakkelijk in te plannen zijn. Zeg vaarwel tegen de logistieke hoofdpijn van reistijd en -kosten.
  • Teamontwikkeling: Onze incompany trainingen zijn niet alleen een investering in individuele vaardigheden, maar bevorderen ook de onderlinge samenwerking en teamdynamiek. Het is een kans om het hele team gelijktijdig naar een hoger kennisniveau te tillen.
  • Meetbare Resultaten: Samen met u stellen we concrete doelen en resultaten vast, zodat de impact van de training duidelijk en meetbaar is.

Waarom kiezen voor WDA Opleidingen?

Bij WDA Opleidingen zijn we meer dan alleen een opleidingsinstituut; we zijn een partner in de ontwikkeling van uw team. Onze trainers zijn experts in hun vakgebied, met zowel theoretische kennis als praktijkervaring. We begrijpen de uitdagingen waar uw team dagelijks mee te maken krijgt en bieden praktische, direct toepasbare oplossingen.

Investeer in de Toekomst van uw Team

Een incompany training van WDA Opleidingen is een investering in de toekomst van uw team en uw organisatie. Verhoog de kwaliteit van zorg, verbeter de teamdynamiek en zorg voor een gestroomlijnde, efficiënte werkomgeving met trainingen die speciaal voor u zijn ontworpen.

Neem Contact Op

Bent u klaar om de stap te zetten en uw team naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op met WDA Opleidingen voor meer informatie over onze incompany trainingen en ontdek hoe wij samen met u het verschil kunnen maken. info@wda-opleidingen of op 06 16 48 84 69

 

 

MTVP Triage training

In het Integraal Zorgakkoord (IZA) is afgesproken dat er Meer Tijd Voor de Patiënt (MTVP) moet komen. Door toepassing hier van worden o.a. de volgende doelstellingen nagestreefd:

  • Verbeteren van de kwaliteit en toegankelijkheid
  • verbeteren van de patiënt  tevredenheid
  • verbeteren van werkplezier

Een hele belangrijke interventie is anders triëren door middel van triage training. Dit staat vermeld in kernelement, anders werken in de praktijk. 

WDA-opleidingen biedt deze training ook incompany aan. Aangepast aan de wensen en hulpvraag van de praktijk. Wanneer het de praktijk uitkomt.

 

Wilt u weten hoe de invulling van uw training eruit komt te zien? Neem vandaag nog contact met ons op. Mail, Martine.smit@wda-opleidingen.nl of bel 06-16 48 84 69.

Wij komen graag langs voor het bespreken van uw wensen.

 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

WDA Opleidingen

WDA opleidingen is al meer dan 25 jaar toon aangevend in het geven van scholing aan professionals in de zorg. Schrijf je snel in en ervaar de goede sfeer, de cursussen die aansluiten bij de werksituatie en de betrokken docenten.

Contact

  • Tolnasingel 3
  • 2411 PV Bodegraven