Referenties

Reacties van onze cursisten.

Huisartsenpraktijk Klein Iterson

Triage Training te Reeuwijk, open inschrijving.

Super leerzaam, uitdagend. Veel ruimte voor leerzame discussie. Uitdagende casuïstiek. Veel informatie absoluut toepasbaar in de praktijk.

 

WDA, Seminar AVG en OPEN

 

Donderdag 31 oktober was het Seminar AVG en OPEN bij de WDA. We hebben 80 deelnemers mogen ontvangen en daarmee was het seminar vol.

De workshops waren goed bezocht en het hele seminar is met een 7,4 beoordeeld.

          Leuk dat u allen aanwezig was!

          Heeft u het Seminar gemist? Doordat 31 oktober snel vol was houden we op 10    december een tweede avond.

U bent van harte welkom.

Irene van Essen, Therapeuticum Utrecht

Ik heb de 2 Engelse trainingen met veel plezier bij jullie gevolgd (Irmgard en jij deden dat echt super!) en ik wil je meegeven dat ik de kwaliteit van WDA echt hoog vind! Dat zie je echt vaak anders bij DA-scholingen. Bij jullie is het ‘up tempo’ en met een vrolijke noot, ik hou ervan!

GZC Dillenburg, Alphen a/d Rijn

 

In-company Engelse Triage

 

Leuke leerzame training op locatie. Handige handvatten!

Huisartsenpraktijk Prelude, Alphen aan de Rijn

HA

 

Incompany Triage Training

 

Twee groepen assistentes hebben de incompany Triage Training gevolgd.

Zij hebben deze training gewaardeerd met een 8.6!

Opmerkingen van de assistentes:

De training was verhelderend, is zeer bruikbaar en alles in een veilige sfeer. Er was voldoende materiaal mbt casuïstiek. Veel handvatten gekregen hoe te werken, de trainers stonden open voor vragen. Ik heb meer inzicht gekregen hoe te werken met de NHG TriageWijzer. Leuke cursus!

 

GZC Houtwijk, Den Haag

         Ambulante Compressie Therapie

Was een hele leuke, interessante cursus. Ook dat het op de praktijk gedaan kon worden was heel goed geregeld.

Echt een aanrader!

 

Gezondheidscentrum Goverwelle, Gouda

In-company Triage Training, 3 dagdelen

Praktijk gericht. Goede manier om nieuwe systematiek aan te leren. Veel herhaling om nieuw gedrag aan te leren. Aangepast aan specifieke vragen vanuit onze praktijk.

Medrie, Zwolle

            Engelse Triage

Deze Engelse in-company training is met een 8.8 beoordeeld. Reacties van de cursisten:

  • de scholing was vernieuwend en helder
  • enthousiaste leerkrachten
  • was heel leuk en leerzaam
  • humorvolle les, erg leuk!
  • een nascholing waar je iets mee kunt!

 

Huisartsenpraktijk Parkwijk, Almere

Engelse Triage, in company

 

 

 

De cursus Engelse Triage, was bijzonder goed, in tijden niet zo een praktische cursus gehad. Een cursus die meteen de volgende dag in de praktijk kan toepassen. Leuke trainers die een gevoel van veiligheid gaven! Ook fijn dat de cursus echt een doe cursus is, dus lekker oefenen ipv theorie. Wij hebben de cursus als positief ervaren.

.

 

Zorgpartners Midden Holland, Gouda

 

 

 

In november en december 2018 hebben alle thuiszorg verpleegkundige van Zorgpartners Midden Holland de training Klinisch Redeneren en Triage gevolgd. Deze training was 3 dagdelen en werd beoordeeld met een 8,7.

Opmerkingen van de deelnemers: ‘Eindelijk een training waar je werkelijk iets aan hebt!’ ‘De training geeft mij handvatten en sluit goed aan bij mijn werk.’ ‘Gegeven door een enthousiaste docent die een hoog kennis niveau heeft.’ Helder, duidelijke training, top!’

Reactie deelnemer cursus ECG beoordelen

Ik heb maandag 3 december de scholing ‘ECG beoordelen” gevolgd en werd hier (net als de rest van de groep) erg enthousiast van. We zijn flink aan de slag gegaan met voorbeelden en de tijd beek te kort om al onze vragen te kunnen beantwoorden, waarna er direct een wenst tot vervolg ontstond; “ECG beoordelen 2” En … hij staat nu al op de site! Top! Ik heb me ingeschreven. Fijn dat WDA opleidingen adequaat inspeelt op de vraag uit het werkveld!

Anneke, assistente

Huisartsenpraktijk De Pionier, Nieuw Vennep

Triage en Verdieping Maag, Darm en Lever

  • Praktische nascholing! Je wordt uitgedaagd om zelf goed logisch na te denken
  • Boeiend van begin tot eind

Airport Medical Services, Schiphol

Triage training en verdieping ABCDE

Een handige cursus die wat meer verdieping geeft in het menselijk lichaam. Ze geven je handvatten die je meteen kunt toepassen in de praktijk. Er wordt veel aandacht besteedt aan het doorvragen en uitvragen. Ook kom je meer te weten over de fysiologie achter de aandoeningen. Er is voor ieder wat wils, je kunt zelf bepalen hoe diep je wilt gaan. Een leerzame, overzichtelijke cursus.

Huisartsenpraktijk Loudon, Den Haag

Triage Training

Alle assistentes hebben de training erg leerzaam gevonden, een ‘eye’-opener. De training was plezierig mede dankzij het enthousiaste trainingsduo. Iedereen binnen het centrum gaat vol enthousiasme aan de slag met de HAAK-methode.

Huisartsenpraktijk Proosdijveld, Beek

Al een paar keer de dames op de praktijk mogen ontvangen. Het zijn goed opgezette avonden, interactief, met ruimte voor eigen inbreng, gegeven door dames die weten waar ze het over hebben.

Reactie van een huisarts

De assistentes zijn allemaal erg enthousiast over de triage training! Ze zeggen er veel van geleerd te hebben en vonden de sfeer erg prettig. Heel erg bedankt ervoor. Ik begreep van de assistente dat er een mogelijkheid is voor een ‘opfrisavond’ over een half jaar? Dat lijkt mij zeer nuttig, misschien zouden we dit sowieso jaarlijks moeten herhalen. Het zou leuk zijn om dit dan weer bij ons op de praktijk te doen, het lijkt echt een toegevoegde waarde te hebben . De assistentes voelen zich vertrouwd onder elkaar, het versterkt het teamgevoel.

Reactie van een cursist

‘Jullie zijn de beste van de aanbieders in nascholing! Ga zo door, dan blijf ik komen”

Reactie assistente van Medisch Centrum Reeuwijk

Onlangs heb ik de nascholing ‘Reanimatie bij kinderen’  gedaan en die wil ik iedereen aanraden.  Het was uitermate interessant. Erg leerzaam en aan een stuk door boeiend. De arts die deze cursus gaf was zelf ook erg enthousiast en gaf me heel veel nuttige informatie en eyeopeners. Deze cursus ga ik niet gauw vergeten. Sta nu toch wel steviger in mijn schoenen bij een kind dat levensbedreigend ziek is.

Overigens spreken praktisch alle nascholingen van WDA-opleidingen mij wel aan. De onderwerpen zijn zeer divers;  van verdiepingen in anatomie en ziekteleer tot praktische vaardigheden. Maar zeker ook de TRIAGE trainingen. Kan ik  geen abonnement afsluiten??

Jullie zien me gauw weer terug!

WDA Opleidingen

WDA opleidingen is al meer dan 20 jaar toon aangevend in het geven van scholing aan professionals in de zorg. Schrijf je snel in en ervaar de goede sfeer, de cursussen die aansluiten bij de werksituatie en de betrokken docenten.

Contact

  • Reeuwijkse Poort 311c
  • 2811 NV Reeuwijk