Hand,- en Polstrauma, Webinar

Hand- en Polstrauma: Effectieve Triage en Beoordeling

Als doktersassistent bent u vaak het eerste aanspreekpunt voor patiënten met hand- en polstrauma. Het correct beoordelen van deze verwondingen kan complex zijn. Deze cursus is ontworpen om uw vaardigheden in triage en onderzoek van hand- en polstrauma te versterken.

Cursusinhoud:

  • Grondige Triage: Leer effectieve methoden om de ernst en aard van het trauma snel te beoordelen.
  • Adequaat Onderzoek: Ontwikkel vaardigheden voor een zorgvuldige inspectie en evaluatie van hand- en polsletsels.
  • Diagnose en Behandeling: Verkrijg de kennis om waarschijnlijke diagnoses te stellen en de daaruit volgende behandelingen te begrijpen.
  • Veelvoorkomende Letsels: Een overzicht van frequent voorkomende hand- en polstrauma’s en hun specifieke kenmerken.
  • Praktische Tips: Ontdek handige technieken en ‘foefjes’ voor het onderzoek die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Deze nascholing biedt praktische inzichten en technieken om de zorg voor patiënten met hand- en polstrauma te verbeteren. Of het nu gaat om een simpele verstuiking of een complexe fractuur, u leert de juiste stappen te nemen voor een effectieve eerste beoordeling en het inzetten van de juiste behandelpaden.

Voor Wie Is Deze Cursus Bedoeld:

Deze cursus is essentieel voor doktersassistenten die hun competenties willen uitbreiden in het efficiënt omgaan met hand- en polstrauma’s. Verrijk uw klinische vaardigheden en verhoog uw zelfvertrouwen in het bieden van eerste hulp en advies aan patiënten met deze specifieke letsels.

Schrijf U In:

Benut deze kans om uw kennis en klinische vaardigheden verder te ontwikkelen. Deze cursus stelt u in staat om een cruciale rol te spelen in de eerste opvang en behandeling van patiënten met hand- en polstrauma. Registreer nu en maak het verschil in de kwaliteit van de patiëntenzorg.

Wel interesse?

Heeft u wel interesse maar kunt u niet op de geplande tijd? Vul dan het formulier op de volgende link in.

Geplande cursussen

WDA Opleidingen

WDA opleidingen is al meer dan 25 jaar toon aangevend in het geven van scholing aan professionals in de zorg. Schrijf je snel in en ervaar de goede sfeer, de cursussen die aansluiten bij de werksituatie en de betrokken docenten.

Contact

  • Beursstraat 1A
  • 2411 BA Bodegraven