Intervisie voor doktersassistenten

Intervisie biedt een unieke kans op professionele en persoonlijke ontwikkeling, speciaal ontworpen voor mensen zoals jij die als doktersassistente werken. In de loop van je carrière kom je ongetwijfeld uitdagende situaties tegen, of het nu gaat om interacties met patiënten, collega’s, of de huisarts zelf. Soms vraag je je af: “Had ik dit anders kunnen aanpakken?” of “Waarom vind ik dit zo lastig?”

Het delen en bespreken van deze ervaringen in een groepssetting met collega-doktersassistenten is enorm waardevol. Dit proces legt de focus op leren en groei, waarbij actief luisteren en reflecteren centraal staan binnen een veilig en afgebakend kader.

Zoals Loesje mooi zegt: “In een dwarsstraat kom je vaak de mooiste dingen tegen.” Met deze gedachte nodigen we je uit om samen met gelijkgestemde professionals deel te nemen aan een serie van vier avonden. In een ontspannen, positieve sfeer gaan we aan de slag met concrete ervaringen en zoeken we samen naar oplossingen voor de praktische uitdagingen die we in ons werk tegenkomen.

Hoe leuk is het dat jullie na deze 4 sessies met elkaar verder kunnen als vaste intervisie groep, uitgerust met een overzicht van diverse intervisie modellen.

Deze sessies zijn een kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen in je rol. Gun jezelf deze ervaring.

Ontvang na de interviesie bijeenkomsten:

Ontvang na de 4 sessies

Wel interesse?

Heeft u wel interesse maar kunt u niet op de geplande tijd? Vul dan het formulier op de volgende link in.

Geplande cursussen

WDA Opleidingen

WDA opleidingen is al meer dan 25 jaar toon aangevend in het geven van scholing aan professionals in de zorg. Schrijf je snel in en ervaar de goede sfeer, de cursussen die aansluiten bij de werksituatie en de betrokken docenten.

Contact

  • Tolnasingel 3
  • 2411 PV Bodegraven