Juridische aspecten mbt personeel, Webinar

Dit is een webinar, u kunt thuis of vanaf de praktijk aan deze kleinschalige nascholing deelnemen!

Eerste hulp bij ziekte, juridische kwesties omtrent personeel.

Je hebt er vaak mee te maken, personeel in de praktijk. Ze verzetten bergen werk, zodat jij je kunt focussen op jouw eigen taak. Maar wat als personeel ziek wordt? Of, wat als jouw personeel toch geen bergen werk verzet? Wat te doen bij zwangerschap van personeel?

Het hebben van goed personeel is heerlijk. Het enige arbeidsrechtelijke wat dan om de hoek komt kijken, is de arbeidsovereenkomst. Als het niet goed gaat, dan is kennis van het arbeidsrecht ineens (dringend) nodig. Niet accuraat handelen kan (hoge) boetes opleveren of hoge kosten voor een ontslagprocedure. In deze presentatie bieden we handvatten aan wat te doen bij ziekte en andere juridische kwesties, zoals:

  • Hoe te handelen bij ziekte?
  • Hoe te handelen bij zwangerschap?
  • Dossieropbouw
  • Ontslag
  • Verzuimmanagement

Na het volgen van deze cursus heb je handvatten om accuraat te kunnen handelen wanneer dat nodig is. Deze cursus is geschikt voor zowel praktijkmanagers en huisartsen als een ieder wie personeel in dienst heeft.

Er is ruimte voor vragen en casuïstiek.

Het is mogelijk vooraf vragen in te sturen.

Wel interesse?

Heeft u wel interesse maar kunt u niet op de geplande tijd? Vul dan het formulier op de volgende link in.

Geplande cursussen

WDA Opleidingen

WDA opleidingen is al meer dan 25 jaar toon aangevend in het geven van scholing aan professionals in de zorg. Schrijf je snel in en ervaar de goede sfeer, de cursussen die aansluiten bij de werksituatie en de betrokken docenten.

Contact

  • Tolnasingel 3
  • 2411 PV Bodegraven