Praktische Vaardigheden

Op verzoek van velen van julle hebben we besloten tot het geven van een nascholing waarbij vanzelfsprekende handelingen onder de loep worden genomen.

Basale vragen als intramusculair injecteren, waar doe je dat en waarom niet subcutaan? Het meten van een bloeddruk kunnen we allemaal (denken we), toch gaat daar standaard heel veel fout en wat heeft dit voorinvloed op de bloeddruk, hebben we iets aan thuismetingen? Pols tellen geeft geen problemen, maar wat nu als de pols onregelmatig is en is hij wel onregelematig of zijn het extra slagen? Dit is slechts een selectie uit de onderwerpen die we willen bespreken. Wat kan er allemaal fout gaan bij onze routine handelingen en hoe kunnen we die foutkansen zo klein mogelijk maken.Een uitdagende nascholing niet alleen zinvol is voor beginnnde assistenten, maar misschien juist wel voor de ervaren assistentes.

Neem de uitdaging aan en kom naar deze interactive nascholing.

Wel interesse?

Heeft u wel interesse maar kunt u niet op de geplande tijd? Vul dan het formulier op de volgende link in.

Geplande cursussen

WDA Opleidingen

WDA opleidingen is al meer dan 25 jaar toon aangevend in het geven van scholing aan professionals in de zorg. Schrijf je snel in en ervaar de goede sfeer, de cursussen die aansluiten bij de werksituatie en de betrokken docenten.

Contact

  • Tolnasingel 3
  • 2411 PV Bodegraven